V25

Nu är jag redan inne i v25! Hejåhå! Det sparkar och har sig för fullt. Lite svårt att känna utanpå magen än så länge. Jag känner men tror jag känner för att jag känner innifrån också. Men snart så! Magen växer och växer för varje vecka som går! Konstigt vore det väl annars. Är lite obekväm i denna graviditet och vill bara att den ska vara över! Inga direkta krämpor sådär (förutom lite foglossning). Jag kan inte powerwalka :( och inte sitta längre stunder men annars ska jag väl inte klaga. Det som jag ogillar allra mest är att jag är större under denna graviditet. Vet inte exakt hur mycket jag gått upp just nu men jag vill lixom kunna pw men det är inte en möjlighet just nu. Jag vill ha tillbaka min kropp typ NU. Inge kul att känna sig stor när man inte är van att vara det. Ok vissa kanske tkr att jag överdriver men jag vill verkligen aldrig i mitt liv bli eller vara såhär. Allt plus lite till ska bort efter denna graviditet! :) Ser fram emot det :) Det jag vet är att min kropp är fantastisk och att det går! Det är i alla fall underbart! Mama längtar efter dig älskade ninja! Lite snålt med magbilder än så länge.. Har vart dålig på det under denna grav. Inte så kul att fota när man bara känner sig fet :/ haha men det kommer. Tråkigt vore det väl annars! Natti. (ska försöka somna om efter obligatorisk kisspaus)


Hunter

Det dimper ner avier i brevlådan nästan dagligen nu :) Jag har klickat hem endel den senaste tiden. Mest från groupon, säkert 10 grejer jag väntar på. Skor till Vincent och Samuel klickade hem en varsin lady gaga tröja bland annat. Kul. Ibland tar det en evighet (typ 4v) för sakerna att komma så man hinner ju glömma vad det är. Idag kom i alla fall Vincents hunter stövlar! Så nu har vi likadana :) Beställde dem från heppo.se om jag minns rätt. Idag var min första arbetsdag och det var lite segt. Men snart e man varm igen, telefonen går varm och snart är man överbokad! Jag älskar dock mitt jobb och det jag gör! Kram och natti!!


Äntligen fungerar blogg.se's app igen!!

Gud så frustrerande det varit att inte kunna logga in! Nu verkar det fungera i alla fall! Redan inne i v22, går in i v23 på onsdag nästa vecka! Veckorna flyger förbi! I v29 blir det nog ett 3D ultraljud. Kan inte låta bli :) känns dessutom som en extra koll och då känns det bra! Min semester vecka är över på söndag. Prov och kunder redan på måndag! Usch, vill vara ledig mer nu när sommarvärmen verkar vara här. Men fullt lika mycket jobb blir det INTE då Vincent är hemma i 4v då dagis är stängt. Måste hitta på massa skoj med honom, vill helst åka iväg nånstans med han dessutom. Vi får se hur det blir med det! Vi håller på att smårenovera lite här hemma. Nya golv och garderober som har slagits bort. Köket byggs ut i vinkel. Vi har nu fixat plats för stor diskmaskin (har bara haft plats för en bänkdiskmaskin innan) och dessutom tvätt/torktumlare! Jag dör så skönt det kommer bli! Elräkningen bryr jag mig inte ett dugg om, kosta vad det vill jag kommer aldrig gå ner i tvättstugan nå mer haha!! Saknar mina nya fina svarta hitech maskiner!! Men snart kan ni få komma hem igen :)) En liten bild från när vi var på junibacken för ett par veckor sen!


RSS 2.0