Krupp och förjävlig vecka!

Natten till tisdag fick Vincent plötsligt krupp igen. Han hade ju en släng av krupp i höstas och då låg vi nästan ett dygn på Astrid Lindgrens och åkte in och ut ett par dagar. Denna gång var det inte lika illa men det kom så plötsligt. Vi hade besök av ambulansen vid 1:30 men slapp åka in till Astrid. Det lättade och vi åkte istället till vårdcentralen på tisdag förmiddag och fick stanna kvar där i ca 4h för att andas adrenalin fler ggr med 15-20min mellanrum samt så fick han kortison.
Vi fick hostdämpande, kortison samt luftvidgande utskrivet. Redan natten efter så var det mycket bättre. 2 dygn senare så var det borta. Nu rinner bara näsan lite grann.

Jag förövrigt har mått skit dem senaste 2 veckorna. Är super super trött och mår konstant illa. Orkar inte ens ta hand om mig själv typ.. Nä men nästan. Usch för att må illa, det är fan det värsta. Jag trodde det gick över och vände för 1v sen men det kom tillbaka i tisdags, bläääää... Kan bara äta ibland, kan sällan äta middag utan det blir mest frukt på kvällen. Mår illa utav lukten och tanken på mat. Men äter jag inte så blir det värre, då mår jag mer illa så det blir lixom typ inte bra hur jag än gör...

So long!


RSS 2.0