Vår lilla älskling älskar injera! Här med ...

img_0681 (MMS)

Vår lilla älskling älskar injera! Här med injera, makaroner och sås!


Min älskling!!! 

img_4750 (MMS)

Min älskling!!! 


Vi kör bubbelregn här hemma idag :)

img_4809 (MMS)

Vi kör bubbelregn här hemma idag :)


Kul!

Det är så oerhört kul verkligen att låna ut saker som 1. Ej lämnas tillbaka frivilligt eller/samt 2. Inte uppskattas.

Jo, kul!!


Sjukis


Natten till igår så blev lillen sjukis. Snoret bara rinner.. 
Igår hade jag jordens huvudvärk så jag sov lunch med vincent efter lunchen :)
Mellan 13-16 sov vi. Skön skönt. Vi somnade igår vid 21.30, lite senare än vanligt för Vincents del men det var nog tack vare den lååånga napen. Tro inte att jag också somnade då.. haha joo. Vaknade dock 4:30 och var tvungen att gå upp och kissa för 3e gången. Kunde inte somna om. Och vem vaknar kl 6, jo herr Vincent. Så det vara bara att gå upp.
Så vaken sedan 4.30 är det nu dags för lunch sen kanske en liten vila med lill herrn. Det skulle vara skönt! Vore trevligt om jag inte deckade ikväll vid 20.00.

Vi kanske ska iväg på lite äventyr sedan. Får se vad Britta säger. 

Later!
p.s. vad tycker ni om den nya designen? jag vet inte om jag gillar den än... :s

Blööööö

Nånting inom mig bara försvann, ingen lust, ingen ork! Och jag vet egentligen inte varför.. Det är så det kan vara att vara gravid! Känslomässig bergodalbana minst sagt!!! 
Jag skulle åkt iväg till Solna C för över 1h sedan egentligen, men där baaam bara försvann lusten. Vincent hade somnat i vagnen och jag stog med både jacka och skor på mig.. Men jag får se det från den ljusa sidan, nu sitter ett par tusen kvar på kontot ett tag till kanske.. Hade spenderat way 2much om jag åkt irriterad till Solna C.

Behöver få sova bort dem dumma känslorna och sedan behöver jag uppvaktning resten av dagen känner jag! Lite lycka och glädje i trippel bemärkelse!! 

Så nu har jag lyft över V från vagnen till sängen så jag lägger mig brevid och försöker sova lite! Inte för att jag behöver utan för att jag vill!


If people has something bad to say about you, it's probably because they have nothing good to say about themselves.


Oj oj oj!

8 dgr sen sist! Hur mår ni?


Blir inga bilder med detta inlägg tyvärr. Har lånat ut systemkameran (igen) och alla bilder ligger på minneskortet.. Hoppas på att snart få tillbaka den så det blir lite mer fotografering i fina vårvädret :) och fler bilder här på bloggen. Och bilder på magen så småningom såklart!!!

Jag har haft fullt upp med att ta hand om en liten son, mig själv, sova, plugga.. Men nu i dagarna så har tröttheten faktiskt försvunnit mer och mer. Jag behöver inte längre sova på dagen med lilla vinnepinne för att orka stå på benen. Jag har fått mer ork och energi :) Jag har dessutom tagit av mig mina åksjukeband :) wihuu. Äntligen har det vänt!

Igår kom vi nog i säng vid 1 tiden (kanske lite väl sent men ändå). Helt underbart att känna att man faktiskt orkar hålla sig vaken. Förut så totaldäckade jag när jag nattade Vincent och sov då för natten. Kunde sova 10-11h men kände mig inte alls utvilad när jag vaknade. Nu räcker 7h som förr och jag är inte alls så trött på morgonen.


Vincent däremot gjorde ngt igår han aldrig gjort förr. Han hoppade över sin nap på dagen. Visst har det hänt att den blivit ett par timmar förskjuten men han somnar alltid sin tid på kvällen för det. Oftast sover han mellan 13-15. Det har hänt att han somnat vid 14-15 också. Men igår höll han sig vaken ända fram till 18:30. Vi satt ocj åt middag och jag såg hur ögonen på han började snurra och han nästan däckade i sin matstol. Jag lyfte in han till sängen och han somnade ju på 2 röda. 
Han sov till 20 men var ledsen då tog jag upp honom. Satte honom i mitt knä i soffan men han ville absolut inte vakna till. Bar tillbaka honom till sängen och tog av han kläderna. Han somnade om och sov för natten. Dock så vaknade han till 2-3 ggr vilket sällan händer. När han väl somnat så sover han hela nätterna oftast.
Men å andra sidan så var det full rulle här hela dagen igår och Vincent hade vovvar att springa efter och krama. 

Jag är nu i v 13 (12+1).
Förra lördagen (23/4) gjorde jag faktiskt ett UL. Jag blev orolig att nånting inte var som det skulle av olika anledningar men peppar peppar så var allt precis i sin ordning och hon sa efter hennes mätning av mini att jag då var i 10+6. Jag trodde då att jag var i 11+1, så tillbaka 2dgr men vad gör det. Jag går på det tills vi har gjort vårt rutin ultraljud i v 19. Så nu går jag alltså in i ny vecka varje söndag ist för varje fredag.
Det var som vanligt helt underbart att få se lill*n i magen, nu ser det ju faktiskt ut som en liten bebis! Längtar!
Enligt det jag vet nu så har vi BF den 12 nov. Dagen innan eller dagen efter är ju inte helt fel att födas på. Dagen innan blir 11-11-11 och den 13e nov är det fars dag i år. :)

Min graviditet - BF Lör 12 nov 2011

Din graviditet startade Sön 6 feb 2011.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 20 feb 2011 (ägglossningen) (vilket verkar stämma då jag gjort anteckningar i min kalender runt den 19-20 feb att jag haft molande värk/ägglossning. Jag bara älskar när kroppen fungerar som en klocka)

Du är i vecka 13.

Du har gått 12 fulla veckor och 1 full dag (v12+1).

Du är i 3:e kalendermånaden.

Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester ett.

Beräknat förlossningsdatum Lör 12 nov 2011

Du har 194 dagar kvar till beräknad förlossning.RSS 2.0