Min ängel!


Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig! Ibland håller jag bara masken lite bättre. Jag kan inte vistas ute bland folk ensam än, tänker för mycket och är alldeles för nära till gråt. 

Jag drar mig lite för att sätta mig ner och skriva just för att jag vet att jag kommer fälla ett par tårar medans jag skriver. Men det känns så skönt efteråt att kunna få släppa ut lite grann..

Imorse tittade jag på dem fina bilderna på dig och mig direkt efter du föddes. Jag har dragit mig lite för det för att jag vet att jag såklart bryter ihop varje gång men det är en del av processen. Det kommer bli svårt att gå vidare. Det kommer bli svårt i november då du egentligen skulle komma till oss. Det kommer bli svårt den 17/6 2012. Det kommer bli svårt i november 2012. Det är så jag känner nu.

Det är svårt att titta mig i spegeln och fortfarande skymta en putande mage. 
Idag testade jag att åka till Kista Galleria med Sussie, det gick bra förutom när jag ser folk jag känner. Orkar inte hälsa, orkar inte ta det face to face. Jag vet att folk bara vill väl men jag är inte redo än. Inte redo att höra det irl. Jag såg ett par stycken idag som jag undvek, såg ni mig så ursäkta. 

Jag vill inte ens gå till Vivo här i området och handla för att kassörskan nämde min bebismage för bara nån vecka sedan och jag är inte redo än att förklara att det inte kommer nån bebis längre. Jag vill inte höra några frågor och jag kan heller inte förklara, att hålla masken skulle inte heller gå. 

Jag kanske borde prata om det här för att kunna gå vidare men just nu orkar jag inte det. Inte nu, inte om 1v men säkerligen om ett tag. Jag vill såklart kunna prata om det. 

Jag är medveten om alla käftsmällar jag får ta men jag kan inte bara sitta hemma. Gravida överallt, babyavdelningen i varenda butik man går in i etc.. 

Min änglapojke, jag kan inte sluta tänka på dig! <3Kommentarer
Postat av: Jenny

Det smärtar mig så oerhört att läsa vad ni går igenom. Förstår att du inte orkar prata irl med folk, men de förstår dig nog. Vill bara säga att jag tänker på dig och din familj.Kramar!!!

2011-06-20 @ 17:17:07
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: ems

Jag tänker på dig ska du veta.. Det du går igenom kommer ta tid, låt det ta den tiden. Jag kan inte föreställa mig smärtan du går igenom, med jag lider med dig. Om det är något jag kan göra så finns jag här <3 Massa styrkekramar

2011-06-20 @ 20:02:21
URL: http://emstheone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0