Änglamamma

Jag skriver detta dels för att få skriva av mig men dels för att slippa höra folk undra och fråga hur det är med bebis i magen osv. Nu vet ni!

Igår den 17/6 kl 15:51 föddes vår ängel, en liten pojke, så fin och perfekt! <3

Du föddes alldeles för tidigt, det var ju nästan exakt halva tiden kvar! 
Jag blödde alldeles för mycket redan från v12 men dem sa att det var moderkakan som låg långt ner och att det förmodligen skulle avta med tiden, men jag blödde mer och mer. Trots flertalet besök på sjukhuset och mååånga ultraljud så sa dem att allt såg bra ut. Men varför blödde jag så mycket?!

Jag hade börjat känna dina små rörelser i magen och ditt hjärta pickade på och du växte som du skulle. 
Vattnet gick bara 2 dagar innan du föddes och det var på rutinultraljudet som det upptäcktes att det inte fanns något vatten kvar, kvällen innan gick förmodligen det mesta av vattnet, tillsammans med massa blod.
Morgonen innan du föddes vaknade jag i en pöl av blod och vatten. Det var så tydligt då att det var massa fostervatten blandat med blod. Allt vatten som återskapades kom ut. Med största sannolikhet har jag läckt vatten under hela graviditeten men trots alla dessa ultraljud så är det INGEN läkare som påpekat att det ska ha varit för lite vatten runt omkring dig. Veckorna gick och vi längtade sååå efter dig! Magen växte och blev större och större för varje vecka som gick. Nu kommer den bara bli mindre och mindre...

På något konstigt sätt så kände jag att det var något som inte stämde, men eftersom vi har träffat så många läkare och gjort så många ultraljud så fanns där hopp, stora hopp. Vi trodde allt var bra och det enda vi önskade var att moderkakan skulle flytta på sig så blödningarna skulle avta. En specialistläkare sa att det förmodligen var dem kraftiga blödningarna som fick vattnet att gå bara dagar innan du föddes. 

Sorgen är enorm och jag kan fortfarande inte fatta! Du är i bebishimlen nu och har det bra! Jag kan inte tro något annat. Det är mycket tårar och smärta just nu. Din mamma, pappa & storebror älskar dig och vi kommer aldrig glömma dig! <3

Stunden då du låg med mig och jag beundrade din perfektion och hur liten och fin du var, dem bilderna kommer alltid finnas med mig, jag glömmer aldrig!

/Din mamma <3

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag varken känner ju dig eller läst din blogg länge men jag kan bara inte lämna inlägget utan att skriva något, kan inte bara smyga in och smyga ut. fast egentligen har jag inget vettigt att komma med. är så fruktansvärt ledsen för er skull och det enda jag kan skriva är det klyschiga (men inte mindre menat för det) - massa styrkekramar till er!

2011-06-18 @ 15:47:50
URL: http://idathemonster.blogspot.com
Postat av: Lina - Leons mamma

jag beklagar verkligen, finns inte något att säga mer än att jag lider med er.. Många kramar <3

2011-06-18 @ 21:59:27
URL: http://shesgotherownthing.wordpress.com
Postat av: Angen

beklagar!

alla styrka till er!

2011-07-01 @ 09:48:16
URL: http://angenf.blogg.se/
Postat av: Jennie & Felicia

Jag lider med er :( jätte tråkigt att läsa sådant här! Hoppas ett nytt liv snart blir till & att ni får må bra, kram

2011-07-02 @ 17:16:02
URL: http://jenniesvensson.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag beklagar sorgen! Blir så ledsen för er skull. Styrkekramar till er..

2011-07-02 @ 22:24:36
URL: http://vitgladiolus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0