Semester tack!!Jag behöver semester från mig själv och mitt liv!
Idag är allt extra jobbigt. Jag längtar extra mycket tills vår prins börjar på dagis! Jag känner extra mycket stress över vår lgh i Solna, vår lgh i Enskede och allt däromkring. Dessutom känner jag oro och stress över min broder som ligger på sjukhus i Kina(!) med propp i lungan. Allt blir för mycket och orken tryter och därmed lusten att göra någonting annat. Stress över att jag inte KAN jobba för att vår lille inte fick plats på dagis i april när vi önskade. Dessutom är han inne i en period då han testar oss hela tiden. Fruktansvärt envis. Och att inte ge sig och dessutom hålla humöret uppe är inte alltid det lättaste mitt i allt. Då S jobbar som han gör är det ju mest jag som sätts på prov vilket är oerhört påfrestande!

Mitt i detta allt så känner jag ständig press, stress och oro över diverse saker. Jag vet att det kommer bli bättre och jag försöker se allt med positiva ögon. Men kan inte hjälpas att det är som det är just nu!

Inte för att låta som den som är den men fyfan vad jag längtar tills det att Vincent är på dagis hela dagar. Vill helst att inskolningen redan ska vara över!

Over n out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0