Söndag den 7/8


Idag har varit en bra dag!

Vid 11:30 åkte jag mot mamma&pappa. Fast mamma jobbade hela dagen. Åkte dit för att sätta mig och plugga lite grann. Pappa hjälpte mig mega mycket och jag fick in det 3e uppdraget i tid, vilket var idag senaste kl 23:59. 

Det är redan rättat och fick MVG på det också såklart. 3 av 4 uppdrag inlämnade och MVG på alla. Mycket tack vare pappa! Pappa är som en uppslagsbok. Vad man än frågar så har han svar på det och det har hjälpt mig mycket med den här kursen! Han är väldigt bra på att förklara saker dessutom. 

Att sitta här hemma själv och försöka plugga med en liten vilding är bara att glömma. Det går bara inte. Jag kan inte koncentrera mig och om jag försöker läsa i boken så fastnar det inte. 

Imorn väntar leklandet med Vincent. Får se hur det går. Vincent är så jäkla kaxig nu och tror att allt ska gå hans väg. Han är snabb på att "ta över" saker ifrån andra barn och flyttar dem sig inte ja då e han snabb på att nypas eller göra något liknande.

Vi ska även förbi Enskede och titta till hur saker och ting rullar där. Ny visning imorn. Nu med homestaging då vår mäklare suger hästballe på fritiden. Så vi hoppas att det ska underlätta!

Lillen har sovit sedan 19 så han lär ju vakna tidigt imorn så nu är det natti natti här. 

Chao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0