No matter how good or bad you think life is, wake up each day and be thankful for life. Someone somewhere else is fighting to survive...Imorn gäller det! Inskolningen börjar. Förskolan Vincent ska börja på kör 2v inskolning med 1h om dagen dem första 2 dagarna sedan 1h 15min den 3e dagen för att sedan öka på med 15min ungefär. Tror att man är där 1h 30min under fredagen den första veckan. Veckan därpå så stannar man ett par tre timmar för att nån dag stanna över lunch och sedan även vila en dag. 2v(!) inskolning. Vet inte vad som är vanligast. Den förskola han ska byta till sedan, om vi inte hittar en plats i Enskede tills dess, där kör dem 1v fast hela dagar. Vet inte riktigt vad jag tror är bäst..

Hur var inskolningen på DITT barns förskola?

Natti natti


Mitt lilla hjärta


Mitt lilla hjärta är sååå duktig!

Igår somnade han kl 19. Idag vaknade han 7:30. Perfekta tider :) Vi får se när han lyckas somna ikväll. Inte senare än 20 siktar vi på. 

Dessutom så sover han i egen säng! Så skööönt. Vi alla sover 1000 ggr bättre!
Han fick sin juniorsäng för ett tag sedan och det gick ganska bra redan från början. Många ggr har han velat sova i stora sängen med oss men jag har vart hård och det har fungerat. Ibland, händer det att han vaknar mitt i natten och ibland är jag så trött att jag inte vet vad jag sysslar med. Ibland har jag vaknat upp i hans säng och ibland ligger han med oss. Antar att jag gör det som känns lättast just då hhahaha

Söndag den 7/8


Idag har varit en bra dag!

Vid 11:30 åkte jag mot mamma&pappa. Fast mamma jobbade hela dagen. Åkte dit för att sätta mig och plugga lite grann. Pappa hjälpte mig mega mycket och jag fick in det 3e uppdraget i tid, vilket var idag senaste kl 23:59. 

Det är redan rättat och fick MVG på det också såklart. 3 av 4 uppdrag inlämnade och MVG på alla. Mycket tack vare pappa! Pappa är som en uppslagsbok. Vad man än frågar så har han svar på det och det har hjälpt mig mycket med den här kursen! Han är väldigt bra på att förklara saker dessutom. 

Att sitta här hemma själv och försöka plugga med en liten vilding är bara att glömma. Det går bara inte. Jag kan inte koncentrera mig och om jag försöker läsa i boken så fastnar det inte. 

Imorn väntar leklandet med Vincent. Får se hur det går. Vincent är så jäkla kaxig nu och tror att allt ska gå hans väg. Han är snabb på att "ta över" saker ifrån andra barn och flyttar dem sig inte ja då e han snabb på att nypas eller göra något liknande.

Vi ska även förbi Enskede och titta till hur saker och ting rullar där. Ny visning imorn. Nu med homestaging då vår mäklare suger hästballe på fritiden. Så vi hoppas att det ska underlätta!

Lillen har sovit sedan 19 så han lär ju vakna tidigt imorn så nu är det natti natti här. 

Chao!

Livet rullar i rätt riktning!

Jag är så jäkla nöjd och glad över att vi ska flytta! Massa tjat om det nu, jag vet men det är det enda jag tänker på från det att jag vaknar tills det jag somnar. Ibland drömmer jag även om det :p haha
Från 61m2 till 96m2, LOVELY!

Både dag och nattdrömmer hur vi ska inreda där. Det blir mycket nya möbler. :)

Jag växlar det tänket med lite plugg då och då som också just nu rullar på bra. MVG på dem senaste uppdragen jag skickat in vilket känns skönt som fan. 

Idag blir det Pride-parad med Sussie som jag inte träffat på way2long. Idag kommer även älskade Britta hem från Bulgarien. 

Måste leta skor till lillen när vi ändå är i stan. Hans fötter har skenat iväg. Han hade strl 21 för inte så länge sedan för att gå över till strl 22 och nu igår när vi mätte hans fötter så var dem 14cm, vilket motsvarar en strl 24(!). Det varierar lite i olika märken. 

Vincent fick ju ett par supersnygga Timberland kängor av hans moster Carro. Hon köpte dem i USA och i strl 23.. Måste mäta innermåttet på dem och hoppas dem är större än en vanlig 23a...  :)

Bye for now.Confession pt 2jag kanske överreagerade igår? Nää, jag kan fan inte lura mig själv.. Det var precis så jag kände då.

Igår var en betydligt bättre dag! Mådde så jävla bra hela dagen. Jag och min fina lilla familj åkte in mot stan och hötorgshallarna. Där strosade vi runt bland alla gottigheter och lät kortet bli varmt. Vi köpte krabba, goda ostar, marmelad, viner, älskling köpte tunga, god sallad. Tiden sprang iväg där inne. Vi tänkte ta en picknick efteråt men vi tog varsin honung-, och hallonöl på väg till pendeln då det började regna lite smått. Hemma mumsade vi i oss massa krabba med romsås och en supermumsig sallad till. Sen blev det ost och vin och vi låg i soffan och kikade på amerikanska the voice, tror det typ är samma som true talent som ska börja på tv här. Mys mys mys!

Imorse fick jag sovmorgon till 10:20 :)) välbehövligt! Älskling gick frivilligt upp med trollet strax efter 8 nångång. Mer sånt tack ;)

Ikväll fick vi dessutom ett bra besked! Vi har gått och väntat på ett svar ang ett byte. En stor 3a på 94m2. Den ligger granne med lägenheten som vi just nu håller på att sälja. På gården brevid. Det positiva är att denna också kommer ombildas till bostadsrätt. Den är såå stor och luftig och ligger högst upp i huset så man får lite takvåningsfeeling över den. Plats för diskmaskin och våra älskade tvättmaskin/torktumlare, behöver jag säga mer?

Jag är så jävla nöjd!!!!!

Inatt kommer jag sova bra!!!

Just nu mår jag toppen, en förändring i rätt riktning!


ConfessionJag mår piss!!!!!!!

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte alls är nöjd med mitt liv. Jag lever ett liv som jag inte vill leva!

Det är många faktorer som jag inte ens vill ta upp här i bloggen men medverkande faktorer är att jag fortf är hemma med Vincent, att jag inte har ork och energi kvar till att ge han den aktivering han kräver nu, att jag tar hand om honom till 98%, att min man jobbar som han gör, att vi som par och familj knappt spenderar någon tid, att jag inte kan göra det jag vill nu, att jag är ensam 80% av min tid (med Vincent) m.m. m.m....

Allt sätter defenitivt sina spår! Allt som hänt den senaste tiden, vår bebis nr2 som flög till himlen, lägenheterna, plugget, saker och ting som lovas men inte hålls, ALLT känns det som. Känns inte som en bra ide att sitta och rabbla för listan kommer göras för lång..

Jag har kommit fram till att jag fan är psykiskt instabil just nu.

Jag måste ha en förändring i mitt liv och dessvärre kan jag inte genomföra det helt själv..

Jag återkommer...


RSS 2.0