HappyJag blir så himla glad att ni är många som fortfarande kikar in trots glesa updates. Jag längtar tills blogg.se släpper sin (försenade) app till iphones så man förhoppningsvis kan blogga med bilder utan att behöva mms blogga! Nog om det!

Ikväll lagade vi kycklingpasta. Simpelt simpelt! Men var inte alls matglad när maten var klar trots min hunger innan. Men petade i mig litegrann iaf.

Jag och Vincent sov 2h om inte lite mer :) mellan 15-17 ca. En väldigt sen lunchnap trots att han idag ville upp med tuppen (kl 7). Jag är just nu väääldigt trött om dagarna och skulle kunna sova hela dagarna känns det som. Men bara ett par veckor till kanske..

Det jag ibland kan sakna nu är att jag inte började bloggade tidigare. Tror jag började när jag var i v20 med Vincent. Det jag mest försöker klura ut nu är ju när och hur jag mådde i början. Jag hade ju exempelvis extremt svårt för vitlök under en period, mådde illa som få då. Men sen har jag även för mig att jag inte mådde illa såhär tidigt med Vincent heller. Nåja, det bästa finns ju att återblicka på, dvs Vincents babytid!

Jag ligger just nu i sängen redo att sluta mina vackra ögon. V somnade nog för 30 min sen bara. Vi låg och sjöng imse vimse spindel om och om igen och han hängde med i rörelserna. Så duktig min pojke! Mer mer sa han så fort den var slut. Älska!

Imorn är det dags för Skansen tror jag om det inte blåser för mkt. Jag, älskling, lilleman, farmor och kanske mormor också.

Nä ni. God natt på er!! Hörs imorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0