Laundry day

Det blidde ingen städning av toaletten. Det blev en heldag i tvättstugan ist. Heeela stora tvätt tunnan med kläder, sängkläder och sofföverdrag. Det hade blivit en liten fläck på ena fodralet till en sittdyna.


Vincent har vart med och suttit i bärselet på min rygg. Hur smidigt som helst. Vid en runda somnade han tillochmed där bak. Hade han på magen förra gången jag tvättade men det var svårt att böja sig fram och han var lixom lite ivägen. Denna gång glömde jag nästan bort att han var med :) bästa Ergobaby bärsele!


Målaren har ju vart här hela dagen och spacklat och målat taket. Imornbitti kommer han och slänger upp dem nya tapeterna. Så imorgon efter lunch kan jag förhoppningsvis dra bort allt täckpapp på golvet och börja få lite ordning igen. Eller just det, efter saneringsfirman vart här. Dem skulle komma idag vid 15 men dök upp vid 16:30. Ville absolut inte ha mer folk här hela kvällen så jag sa åt dem att dem faktisk får komma imorgon ist. Hoppas att dem gör ett bra jobb denna gång!!! Sist fuskade dem rejält! Har sot kvar i alla överskåp i kök och hall och dem har bara torkat runt alla grejer i dem skåpen dem gjorde.


Idag blir det nog en pizza i soffan. Hela köket är täck i papp.Paradiset finns där jag finns

Halloj mina kära!


Det var några dagar sedan..


Vincent har vart lite förkyld dem senaste dagarna men börjar bli bättre.


Idag är målaren här och målar tak i kök och hall. Nya tapeter får jag också både i kök och hall :)
Dessvärre är utbudet på tapeter inte det bästa i deras katalog man får välja bland. Men har hittat typ en hel vit som jag tror jag bestämt mig för till både kök och hall. Gillar vitt. Vill ha alla rum i vitt, helst vitmålat.


Nu sover det dyraste jag har. Kl 13 har jag tvättid. Nu ska jag nog ta tag i badrummet och städa lite, men först en dusch.


I övrigt mår jag bättre! Inte på topp men jag mår ganska så mycket bättre i jämförelse med för 1-2v sedan.För sen ska vi ut och åka pulka!!! :)

img_3806 (MMS)

För sen ska vi ut och åka pulka!!! :)


Mötte precis upp moster Bella vid KS. Off ...

img_3808 (MMS)

Mötte precis upp moster Bella vid KS. Off till Solna C nu för lite shopping till vinnepinne. Vantar bl.a.


When I kissed you I was afraid to love you. Now that I love you, I am afraid to lose you.

.


CellförändringIdag var jag på en cellprovskontroll då det var ca 6 månader sen dem koniserade mig på KS. En liten laseroperation som genomförs under narkos. Man tar bort en bit på livmodern formad som en kon ungefär. Det gjorde dem för att jag tog ett cellprov under min graviditet eftersom jag ändå snart skulle kallas. Tur det för då upptäckte man en måttlig cellförändrig, grad 2.

Denna operation väntade man naturligtsvis med tills efter graviditeten. Men det dem gjorde var att dem kallade mig en tid efter förlossningen för ett nytt cellprov då det kan försvinna av sig självt. Ett nytt cellprov togs och man konstaterade att det fortfarande var en cellförändring. Jag fick invänta tid för operation. Och det var nu ca 6-7 månader sedan om jag minns rätt.

Idag så berättade doktorn att en efteranalysering alltid görs efter en konisering och att dem då hade konstaterat att det var en riklig cellförändring av grad 3. doktorn ritade upp hur cellerna såg ut och berättade att dem ser precis likadana ut som cancer fast att dem inte delar sig som en cancercell gör. Och att en cellförändrig av grad 3 är ett förstadie till cancer. Jag måste nu vara väldigt noga med att kolla upp mig ofta för att förebygga livmoderhalscancer. Livet ut. Då jag löper en högre risk.

Men nu hoppas vi på att det inte finns någon cellförändring vid det här cellprovet!!


Middag för 2

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg.


Ikväll har jag lagat middag 2 gånger. Först slängde jag ihop en sallad medans jag la in 2 laxfiléer i ugnen och kokade potatis. Både jag och V var hungriga när vi kom hem så det fick bli samma som igår. Efter det påbörjade jag en potatis och köttfärsgratäng. Efter S önskemål. Det får bli middag för mig och V imorn, så slipper jag tänka på det imorn. 2 stora ugnsformer blev det.


Igår var finaste Ems & Eleni här. Ungarna busade och vi käkade middag. Precis som hon skrev så var det trevligt att få babbla på om allt möjligt med en som förstår. :)

Vincent var en riktig liten buse igår. Vet inte vad som flugit i han!? Han var en riktig bråkstake. Han skallades och bet stackars Eleni i benet. Jag säger åt han varje gång och det beteendet är absolut inget jag accepterar! Men hur säger man till dem små på bästa sätt? Visar att man blir arg och att det inte är tillåtet att göra så eller är det bättre att vara pedagogisk vid den här åldern? Hjälp!!!


Saker och ting känns bättre och jag känner mig lite varmare i hjärtat men jag ska nog inte säga att allt är bra än. Långt ifrån. Jag är fortfarande lite förvirrad av olika anledningar. Men jag tror och hoppas att detta är för något bra och bara kan göra oss starkare!


Men jag tycker att saker och ting ska ske på ett rättvist och respektfullt sätt. Att man är så öppen som möjligt och att man pratar om sina känslor längst vägen och inte undanhåller något. Det är nog det värsta, att undanhålla något och gå bakom ryggen.Busråtta!! <3

img_3782 (MMS)

Busråtta!! <3


Lek pågår. Snart lunch!

img_3781 (MMS)

Lek pågår. Snart lunch!


Everything happens for a reason, the hard part is finding that reason

.

Mistakes

I was born to make mistakes, and I'll die with all of my lessons learned.

På öppna förskolan :)

img_3762 (MMS)

På öppna förskolan :)


12,5h12,5h! Från 21:00- 09:30 sov vår prins idag! Han vaknade som en solstråle! Nu ska jag ner till tvättstugan, maskinerna är nog klara nu..


Life goes on


Dagarna går och så gör även livet..

Idag har jag tvättat men bara hälften. Har tvättid imorn bitti igen så då ska jag ta resten.


Jag lever för Vincent just nu och hoppas att vi snart får en tid. Det är säkert ingen fara med vår guldklimp men det gör ont att inte få veta än..


På ett helt annat plan så vet jag inte vad jag sysslar med egentligen.. Men time will tell för just nu så får saker och ting bara mig att känna.. ja, jag vet inte.


Men i veckan blir det ansökan till skola och skicka in körkortstillståndet så får vi se vad dem säger..


Just nu sitter jag och funderar på varför det ska vara så svårt med en sån simpel grej som kommunikation?
När man delar ett liv så är det ett måste. Eller jag vet inte om jag ska kalla det hänsyn?


Jag har lagt ner dem där äckliga ciggen, men jag vet att jag lätt är där igen om mitt hjärta säger något annat. Om dem bara kan dämpa hjärtslagen med 10 slag per minut så är jag glad. Den värsta känslan är nog när hjärtat slår utanpå bröstet. Snabbt snabbt..


Nu lite mörk choklad, det sägs frigöra endorfiner...


Snart godnatt!.

I'm strong because I'm weak, I'm a lover because I'm a fighter. I'm fearless because I've been afraid & I'm wise because I've been foolish.

?

Ett frågetecken är verkligen vad jag är just nu. Jag vet vad jag vill i livet nu och jag ska se till att det blir så. Jag ska ta tag i studier bl.a.

Men fortfarande så är jag helt splittrad! Helt förkrossad över det som pågår. Jag vill självklart må bra. Vincent är mitt allt. Jag tar hand om honom på bästa möjliga sätt. Det är jag som lider. Det är jag som inte kan äta. Det är jag som ersätter mat med cigg. Det är mitt hjärta som gör ont. Det är min mage som vrider sig.

Sedan flera dagar tillbaka så har jag inte kunnat få i mig mat. Jag väger nu 2kg mindre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. På bara 2v har jag gått ner minst 3kg. Men på helt fel sätt och det är jag medveten om. Varav 2kg dem senaste 6-7 dagarna. Jag svälter mig inte med vilja, utan tvärtom. Är knappt hungrig längre. Jag vet att mina redan små befintliga muskler bryts ner. Måste ta tag i träningen så fort jag kan börja äta.

Igår onsdag så fick jag i mig en liten muffins på kvällen utöver dem få pepparkakor jag knaprade på när Sussie var här.

Imorse efter BVC kontrollen så mådde jag ännu sämre än vad jag redan gör. Jag kände mig så svag och svimfärdig att jag var tvungen att gå in på Ica och köpa en yoggi jalla. Och det är det enda jag fått i mig idag förutom en kopp te och ett glas cocacola.

Jag tar verkligen en dag i taget nu. Jag väntar fortfarande på det jag allra helst vill höra. Jag hoppas varje dag och varje minut! Jag vill bara fly verkligheten och få allt att bli bra!

Nu lite ståuppkomedi innan vi somnar. Vincent sover redan, han somnade påväg hem från tia Sussie.

Vi måste se till att vara starka! Och det är vi bäst tillsammans!

You can see my heart beating, you can see it trough my chest

Just nu har mitt hjärta klappat i 380 sedan imorse! Och bättre blev det inte efter Vs 1-års läkarkontroll...


why you wanna hurt me so bad?

Jag vill kunna tro men jag tvivlar!

<3

Det är nu man märker vilka ens riktiga vänner är!!!!! Te amo mi amorcita linda!

Cigg är det enda som håller mitt hjärta i schakt(?) just nu... Nästan...

Memories


Det som gör mig glad

Det som gör mig glad är min fina Vincent. Han får mig att le. Han gör mig varm inombords. Men på insidan så gråter jag.


Jag vill bara höra dem där orden som kan göra mig hel igen. Just nu finns inget annat.


Varför?

Snälla sig mig varfööör!?

Jag är rädd att jag tror för mycket..

Jag vill kunna lägga detta åt sidan för ett tag men det går bara inte. Jag lever min mardröm just nu.

Jag vill bara kunna lita på dem jag har runt omkring mig. Ber jag om sanningen så är det den jag vill höra!

Hur kan man inte låta bli att tänka på dem dåliga tankarna? Huuuur? Hur kan man om känslan i magen säger något annat?Jag har bara en vilja nu och det är att det ska bli BRA!

you're amazing, just the way you are!


Jag mår feeeettt dåligt över det här!

Vet inte vad jag ska göra. Antagligen ingenting, men hur lätt är det att bara låta livet ticka vidare när man inte vet så mycket?!

Jag undrar och undrar. Tankarna snurrar konstant i mitt huvud! Jag kan inte hjälpa det! Jag vill tro att det hade vart annorlunda om vi hade tagit tag i det här i tid! Jag vet inte om jag har fel? Men hur ska man kunna lösa något utan att prata? Jag är den som alltid vill prata och försöka lösa när något inte är som det ska. Jag är beredd att göra ALLT! Men jag tror också att det finns en mening med allt. Jag hoppas och tror att detta är ett uppvak. Jag har defenitivt lärt mig och insett att vissa saker är viktigare än andra. Jag prioriterar på ett helt annat sätt nu. Men så kommer stunder då saker känns hopplöst och jag går runt med en klump i magen.

Jag mår illa. Jag tycker inte synd om mig själv. Jag tycker bara situationen är riktigt sad! Jag tycker det är fruktansvärt synd att det behövde gå så här långt! Men jag hoppas att det kommer bli ännu bättre efter det här!

Men jag vet inte varför jag bara inte kan släppa dem dåliga tankarna? Nånting inom mig känns bara inte bra helt enkelt! Stundtals känns det ok. Men sen kommer något som säger något annat, en känsla bara. Det bara vrider sig inom mig.

Mitt matschema dem senaste dagarna har vart fucked up! Kan inte hjälpa det. Mår bara dåligt av mat.
Måndag: en cheesburgare
Tisdag: lite plockgodis Sussie hade med sig och 2 gifflar Carro hade med sig.
Idag onsdag: 2 pepparkakor.

Just nu har jag bara ingen aptit.

Jag vill bara uppnå den känslan av att det kommer bli bra, att det kommer bli det jag så hårt strävar efter! Jag vill verkligen inget annat! Jag hoppas så hårt!!


Jag klarar nog inte av den ovetande känslan. Jag vill klara av det och stundvis så gör jag det. Det känns ok och jag känner hopp. Det är så jag vill känna hela tiden men jag vet inte varför det inte går.

Jag vill att Vincent ska se mig stark! För det är den jag är. Jag vill känna mig oövervinnlig. Som förr! Och när jag la ner amningen så var jag på väg upp igen innan det rasade. Men jag kämpar, och jag kämpar för oss! Jag vill tro på att det är det här vi behöver!


Kan inte hålla fingrarna i styr

Kan inte låta bli att uppdatera bloggen om än bara liiitegrann.. När jag inte gör det känns det som om jag har missat att göra något. Jag har bloggat sedan jag var i v20 med Vincent i magen och nu är han 1år och 2v. Det går bara inte att lägga ner.. :)
Trots att vi går igenom något fruktansvärt jobbigt just nu så kan inte saker runt omkring mig bara falla. Jag hoppas tills den dagen jag tar mitt sista andetag!
Igår var saneringfirman här och städade bort allt sot som satt på väggar och tak. Min bror glömde nämligen spisen på för ett tag sedan. Han har tur som lever skulle jag vilja säga. Men nu är det löst och mitt försäkringsbolag ersätter allt. Nya tapeter i kök får jag dessutom :)
På fredag flyttar lillebror. Han ska skriva på kontraktet och få nycklarna då. Mamma var snäll och hjälpte till att ordna ett kontrakt. Han har tur den jäkeln. Det ska nämligen bli bostadsrätter! Man kan säga att mamma gav honom en miljonvinstlott!
Vincent reser sig upp från golvläge och knatar. Mer och mer. Han tog sina första 3 steg på farsdag! Idag tog han 5! Varje gång han faller på rumpan så reser han sig igen. Han vill verkligen kunna gå nu :)

Dum spiro, spero

Latinskt ordspråk. <3

Asså hur fiiin?! Moster Bella dedikerar si...

img_3726 (MMS)

Asså hur fiiin?! Moster Bella dedikerar sin hand åt vår älskade Vinnepinne!   "av hela mitt hjärta 2009 10 31"


I’d catch a grenade for yaLuuuv this song!


Den 13e november

Är ett datum jag inte glömmer.

Nu ska jag färga håret. Orkar inte vänta på frisören!
Min UNDERBARA son sover sött!

Så fridfull han är!!

img_3657 (MMS)

Så fridfull!! Bilden har inget med texten att göra! Ovisshet dödar! Man säger: det man inte vet tar man inte skada utav. Men det är inte alltid så mina vänner! Jag lider av att inte veta mer än vad morgondagen bjuder på...


Things could have been better!

img_2476 (MMS)

Things could have been better! Börjar dagen med en god kaffe. Det gör ont i hela mig. Jag älskar mina killar så otroligt mycket så att det gör ont!


?


Jag hatar när man besoker sina favvobloggar for 4 dagen i rad och fortfarande ingen uppdatering, whats up? Men just nu är jag en av dem jag vet.


Jag vet varken ut eller in just nu. Vet inte om jag ska fortsätta att blogga.. :s

Jag vill men ändå inte pga olika anledningar.

Just nu vet jag bara att jag nog måste lägga bloggen åt sidan ett tag tills jag vet mer.

Så tjingeling sålänge!

Vi har flyttat :)


Ursäkta bloggpausen, men jag ser ändå att ni är måånga som är återkommande och kikar ín här varje dag ändå. Det gör mig glad!

Men ni kanske förstår att det har vart mycket nu med flytten. Men vi har landat lite smått nu men fortfarande en del att fixa. Dem senaste dagarna har varit en bergochdalbana dessutom av olika anledningar.

I onsdags flyttade vi. Det var ett beslut vi tog i tisdagskväll, eller snarare ett beslut Samuel tog, så det blev ganska snabbt. Jag var på och bestämde med bästa Sussie att hyra en lastbil.
Jag ringde lillebror och sa att vi kommer dagen därpå.

Det har varit väldigt mycket för oss den senaste tiden. Ingen av oss har riktigt mått så bra men nu är vi på väg upp igen!! Älskar den känslan!

Vi flyttade såklart till den lägenheten jag har i Solna, vi trivs och det känns bra nu. En nystart.
Min lillebror hade ju denna lägenhet så vi delar nu tills vi löst det också. Men det är den bästa lösningen just nu.

Samuel jobbade på flyttdagen men jag fick ju som sagt hjälp av Sussie och hennes crew. Tony, Karol, Cristian, Pauli och Mario. Utan dem hade vi suttit kvar i Blåsut så jag uppskattar verkligen deras hjälp från djupet av mitt hjärta.

Vid 14 tiden när vi packat ner litegrann så gott vi kunde så åkte vi iväg till okq8 och hyrde en 17m3 lastbil och fyllde den till max. Tänk att på morgonen när jag vaknade såg huset ut precis som det gjort i nästan 2 år. Vid 18 tiden var det nästan tomt. Vid 19 hade vi lastat ut det mesta och även lämnat tillbaka lastbilen. Det går snabbt när man är många.

Vi bor på våning 1 av 3 och utan hiss så det var duktigt av grabbarna att bära upp tvättmaskin, torktumlare och den stora superdupertunga sekretären. Hua! Svettigt blev det ju.

Sen är det ju lite bökigt med barnvagnen också såklart men det är tur att jag har liiiite muskler iaf. Tar den under armen med ungen i. :)

Nu ska jag fortsätta litegrann medans lillälsklingen sover.
31 oktober - Vincent 1år!


Som jag skrev i tidigare inlägg så blev det väldigt bra. Mycket tack till Sussie som hjälpte mig med det sista på förmiddagen. Det var mycket dekorationer som skulle sättas upp!

Dem viktigaste man kan tänka sig fanns med på kalaset och firade!

Vincent uppskattade varenda present, och han är så glad i allt. Po.P overallen som kommer bli väl använd i vinter. Det nya ullstället har redan använts. Hans nya kök står han och lagar i hela tiden. Alla leksaker leker han med hela dagarna. Dem nya nallarna myser han med. Dem nya skorna kommer han springa runt i i vår och busa. Hans nya Nalle Puhbil rullar han runt på här hemma. Hans nya kläder har han redan invigt. Vi alla är supernöjda med dagen!!

Tack alla som var med och firade vårt hjärta på hans stora dag! Det betyder såå mycket för oss!

Jag lämnar detta inlägg med enbart bilder. Låter dem tala för sig själv!
På födelsedagsmorgon! Bjuder Sussie på ostOstsmörgås är gott!

Och så kom moster Bella & Alex


Vincent och hans Farmors syster Kicki smygöppnar presenter :)
Och så kom Ana!
Vincent och Farmor leker
Birthdayboy!
Puss puss!Öppnar lite presenter!
Ett par Puma ferrari, perfekt till i vår.
Moster och VinnieNämen, en Puh mobilVincent tyckte klossarna var väldigt intressanta.
(Undrar vem Bine pratar med?)
Kastruller.. Kommer det ett kök också kanske?
Mina alldeles egna mästerverk!
Snittarna gick åt! Inte så konstigt, dem var supergoda!
Vincents fina Nalle Puh bil han fick av sin Tia Sussie! He loooves it!Vincent, Mormor och MosterFina Bubblan
Strax dags för första tuggan i tårtan!
:)
Meeeera!
Tårtmonster!
Han rymmer!
Dags för tårta, men vi börjar med en majs-krok
Första tuggan (förutom grädden)
Synd att fokus hamnade liiite fel :)
mmm gott. Mammas hallontårta!Dags för fiskedamm, Vincent först ut!Kolla vad jag fick mamma!Ana med sin fångst!
Nalle Puh, Nasse, Tiger och Nalle PuhSpännande!
mmm...
Vincent hjälper till med disken litegrann! Överdelen till köket saknas på bilden. OM han gillar köket? Oh jaaa!
Vincent blåser tuta!Fina födelsedagståget!
Kalaset igårVi körde på Nalle Puh tema och jag tycker verkligen det blev lyckat!

Vi hade trevligt och dem flesta var glada. Många närvarade, andra inte! Helt valfritt.

Tror vi knäppte närmare 300 bilder igår. Ska lägga in dem på datan och senare lägga upp några här.


RSS 2.0