V20

Det är torsdag och det känns som om sommaren är på väg! Hallå det är slutet på juni, katastrof!
Men som vanligt vet man ju inte om det håller i sig eller inte, man vet knappt om man vågar lita på solen när den skiner på morgonen så fint. Fortsatt varmt och soligt eller regn på eftermiddagen? Att kolla den dagliga väderprognosen är ett måste, speciellt när man ska lämna på dagis dessutom!

Jag har börjar känna tydligare rörelser i magen nu. Från tidigare fladder till nu små sparkar känner jag som mest på kvällen när jag ligger på rygg och det är sovdags! Mysigt! Med Vincent kände jag också runt v20-21.
Graviditeten förra året som inte gick längre än till v19, där kände jag ganska så tydligt redan i v17-18 vilket förstås blev jätte jobbigt.

3e pojken i följd och det kommer bli den underbaraste lilla unge! Det känner jag redan nu!
Är så fruktansvärt nyfiken på hans utseende såklart då det kan bli lite hur som helst tänkte jag säga. Vincent blev ju ganska ljus, ljust hår, blå ögon. Kommer denna lilla pojke få bruna ögon tro?
Åhhhh vad jag längtar!!! Tittar ofta på bilderna som sitter på kylskåpet. Våra små pojkar. Ja, Vincent och lillen i magen förstås. Inga tvillingar här inte. Har satt upp Vincents gamla UL-bilder med dem nya precis under.

Lycka att få uppleva det här igen! Trots att det är först nu efter RUL som jag kunnat slappna av och börja njuta. I början var det mest bara trötthet & illamående (t.o.m. v12), oro (t.o.m. V19 då vi gjorde ultraljudet).

Nu har jag istället fullt upp med skola och frans-jobb så det räcker och blir över!!!
Skönt att kunna fokusera på något annat. :)

Dags att börja dagen!
Älskling lämnar Vincent på dagis i detta nu och jag ska hoppa in i duschen!


Kommentarer
Postat av: Ida

Fantastiskt! :) Nästan så man längtar efter att vara gravid igen. Novemberbarn eller räknar jag helt fel nu? Har för mig att jag var ungefär lika långt gången som du är nu vid den här tiden förra året :) Ha en härlig midsommar!

2012-06-21 @ 21:22:09
URL: http://www.idathemonster.blogspot.com
Postat av: Kikki

Kom att tänka på Dig och kände på mig att det flyttat in nån i Din mage igen och så var det ju!!! :)
Stort GRATTIS till pojke nr 3!
Hoppas Du får njuta av graviditeten och slipper alla krämpor som kan tillkomma och LYCKA TILL!

2012-07-05 @ 09:26:36
URL: http://minbubba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0