V20

Det är torsdag och det känns som om sommaren är på väg! Hallå det är slutet på juni, katastrof!
Men som vanligt vet man ju inte om det håller i sig eller inte, man vet knappt om man vågar lita på solen när den skiner på morgonen så fint. Fortsatt varmt och soligt eller regn på eftermiddagen? Att kolla den dagliga väderprognosen är ett måste, speciellt när man ska lämna på dagis dessutom!

Jag har börjar känna tydligare rörelser i magen nu. Från tidigare fladder till nu små sparkar känner jag som mest på kvällen när jag ligger på rygg och det är sovdags! Mysigt! Med Vincent kände jag också runt v20-21.
Graviditeten förra året som inte gick längre än till v19, där kände jag ganska så tydligt redan i v17-18 vilket förstås blev jätte jobbigt.

3e pojken i följd och det kommer bli den underbaraste lilla unge! Det känner jag redan nu!
Är så fruktansvärt nyfiken på hans utseende såklart då det kan bli lite hur som helst tänkte jag säga. Vincent blev ju ganska ljus, ljust hår, blå ögon. Kommer denna lilla pojke få bruna ögon tro?
Åhhhh vad jag längtar!!! Tittar ofta på bilderna som sitter på kylskåpet. Våra små pojkar. Ja, Vincent och lillen i magen förstås. Inga tvillingar här inte. Har satt upp Vincents gamla UL-bilder med dem nya precis under.

Lycka att få uppleva det här igen! Trots att det är först nu efter RUL som jag kunnat slappna av och börja njuta. I början var det mest bara trötthet & illamående (t.o.m. v12), oro (t.o.m. V19 då vi gjorde ultraljudet).

Nu har jag istället fullt upp med skola och frans-jobb så det räcker och blir över!!!
Skönt att kunna fokusera på något annat. :)

Dags att börja dagen!
Älskling lämnar Vincent på dagis i detta nu och jag ska hoppa in i duschen!


V19 och fransar!

Befinner mig just nu i v19 och känner inte att det är så mycket som händer i kroppen just nu trots att det sker saker heeeela tiden. Men det jag menar är att jag mår prima och jag har inte börjat känna några rörelser än. Lite fladder ibland men inget man tänker på.

Längtar så otroligt till november månad och att lillebror ska vara här!!

Just nu är jag på väg till tjejen som gick ögonfransförlängnings-kursen med mig. Det är dags för påfyllning.

Det har jag inte nämnt alls i bloggen men jag har utbildat mig till eyelash designer och utför fransförlägningar. Har gjort det sedan 7 månader tillbaka på heltid samtidigt som jag pluggar heltid. Gissa hur mycket fritid jag har!? Men jag älskar det! Fullbokad nästan 2v framöver hela tiden!
Nu i helgen var den första helgen jag var ledig både lördag och söndag! Och det tack vare att jag har blivit hårdare mot mig själv!
Hur ska jag kunna ta semester?! Haha

Strax framme på salongen! Hörs!


Lillebror!! <3
Tänk vilken lycka!!! Nu inne i v19!

RSS 2.0