Fuck!!!!

Skrev ett låååååååångt inlägg nyss via nya blogg.se appendix men allt försvann. Det handlade om Vincent och hans jobbiga krupp och alla sjukhusbesök. Nu sitter vi på astrid Lindgren igen...


Det är ingen vanlig dag...

...för det är min födelsedag!

Jag tänker inte hurra mig själv.
Jag har precis lämnat prinsen på dagis och är på väg hem igen för att kanske vila 1h till. Kl 12 har mannen min bokat bord på f12 för en liten födelsedagslunch. Sen får vi se vad vi hittar på innan det är dags att hämta trollet vid 15:30. Kl 16:30 är det föräldrarmöte på dagis. Funderar på om det är ngn ide att gå, prinsen ska ju ändå sluta där om 1 månad för att börja på ett dagis i ulriksdal. Ja vi får se. Annars blir det nog bara hem och äta lite tårta och mysa hemma.

Ha en lovely day! Ciao

Dagis och skola

Vincent har ju börjat på dagis nu. Elelr förskola som man kanske säger. Men jag kan bara inte vänja mig vid det ordet och tycker att dagis klingar bättre och dessutom är lättare att säga. Inge illa menat till alla förskolepedagoger out there! Inskolningen på 2veckor fungerade utmärkt för oss. Det var dessutom inte så att vi var där endast 1-2h under dem 2 veckorna. Utan vi utökade tiden för var dag. Det känndes bra och det var nog perfekt för lilla vinne pinne. Under andra veckan av inskolningen stannade han över lunch till att börja med och redan på tisdagen även under vilostunden. Samma sak på onsdagen. Torsdagen stannade han även över mellis och jag hämtade vid 15. Likaså sista fredagen. I måndags började han ju officiellt på dagis. Jag la ett schema på 8-15 i samråd med pedagogerna på hans avdelning. Under inskolningsveckorna kom vi vid 9:15. Det har ungerat toppen hittills. Det enda kruxet är att Vincent absolut inte vill sova i vilorummet. Hittills har vagnen vart enda lösningen. Vi får se hur det fortlöper. Mitt plugg rullar vidare och jag har på dem 2 senaste kurserna presterat väldigt bra. Men det har att göra med att jag nu kan plugga i lugn och ro. Hade en examination idag på en kurs jag nyligen avslutat och det slutade med MVG i slutbetyg. Känner mig väldigt nöjd. :) Om 1 månad rullar utbildningen igång på riktigt. Första steget mot mitt mål - barnmorska. Nu måste jag in med ett uppdrag till skolan som ska skickas in senast idag. Bäst att sätta igång med det innan det är dags att rulla ner mot dagis för att hämta min prins! Ciaooo!

RSS 2.0