Måndag


En ny vecka och snart är Juli slut. Herrejesus, vart är sommaren?! Känns inte som att Sverige har riktig sommar längre. Inget man kan räkna med iaf. Några få enstaka soldagar med riktigt sommarväder..

I lördags var vi ute och åt eritreanskt och sedan blev det ett glas vin på mvseet på birger jarlsgatan. Efter det så bar det av hemåt för att natta trollet, då hade klockan redan hunnit bli 22.30. Men på vägen till pendeln så bad lillskrutt om mat så det blev en sväng förbi max för en hamburgare till honom. Vi missade den pendeln vi skulle ta och var inte hemma förens vid 23.30 tror jag. 

Idag är det tvättdag. Håller just nu på i tvättis och väntar på att dem första maskinerna ska bli klara!

Imorgon ska vi träffa Britta eftersom hon åker till Bulgarien natten till torsdag. Men innan det vid 16 ska jag åka till lägenheten i Enskede för att hämta dammsugaren och skurhinken som jag tog dit dagen innan visningen. Den här lägenheten skriker efter dammsugaren nu. På vägen tillbaka så blir det ett stopp hos mamma för att slinga hennes hår.

På fredag och i helgen är älskling ledig så jag hoppas på bra väder och att vi kan spendera lite quality time, han, vincent och jag!

Väntar dessutom fortfarande på en ny bugaboo bee+. Pratade med kundtjänst nyss och dem har inte börjat handlägga mitt ärende trots att dem fick vagnen i torsdags. Hon jag pratade med innan jag skickade tillbaka den sa 1v, max 1½ vilket betyder att senast på fredag borde jag få en ny. Hoppas hoppas!

Vår teutonia cosmo står fortfarande här hemma och väntar på ny ägare. Fast på ett sätt är jag lite kluven med att sälja den.. vet inte varför. Men just nu (med bugaboon bee inräknad) så har vi 3 vagnar Och det behöver vi inte!

Någon som behöver en cosmo?? :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0