Förskola


Idag kom moster Carro hit och gräddade våfflor vid 12 snåret. Bästa lunchen tyckte Vinne pinne! Tack moster!
En stund efter det mumsade vi fruktsallad som Bine var här och gjorde igår. 
Min käre man åkte iväg vid 12:30 med min far och skulle fixa lite i lägenheten som det är visning i den 11e och 12e.

Idag trillade det ner ett brev från en förskola här i området. Perfekt! Mailade dem för inte så länge sedan.
Det är en privat förskola som öppnar i oktober (håller på att byggas nu). Dem har flera förskolor i andra områden och dem verkar bra. Skulle gärna när tillfälle ges att gå dit och titta förstås.

Vincent har fått en plats fr.o.m. den 24 oktober. Tråkigt att han tvingas byta förskola så snabbt dock men det underlättar ju för oss med lämning och hämtning. Den 15e augusti börjar han ju på den förskolan han först fick plats på. I huvudsta. Men det är en resväg och restid på 30 min enkel väg med buss och bussbyte trots att det är i solna och ändå ganska så nära. Tråkigt att man inte har bil i såna här lägen. Den förskolan ligger ju trots allt ett hus ifrån mamma och pappa och syster och bror. Alla i samma hus, portarna brevid varandra. Synd att det är så långt för oss bara.


Eftersom vi inte fått något byte på vår lägenhet än så blir det nog bäst så tills vidare. Tror jag :)


Kommentarer
Postat av: ems

Va kul att han fått en dagisplats på de nya, spännande!Ang. mitt inlägg så slutar jag aldrig förvånas, sorgliga människa. Men jag tror som du, sved lite att få sanningen kastad i ansiktet.Sen måste jag bara tillägga att när vi sågs sist så blev jag lite obekväm just för att jag visste hur du mådde och sen visste hade du skrivit hur jobbigt de var för dig att träffa bekanta. Men jag hoppas du vet att vi tänker på dig, och hör av dig när du har tid/lust att ses så kan vi hitta på nåt skoj med småttingarna! Massa kärlek till dig<3

2011-07-05 @ 23:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0