Semester tack!!Jag behöver semester från mig själv och mitt liv!
Idag är allt extra jobbigt. Jag längtar extra mycket tills vår prins börjar på dagis! Jag känner extra mycket stress över vår lgh i Solna, vår lgh i Enskede och allt däromkring. Dessutom känner jag oro och stress över min broder som ligger på sjukhus i Kina(!) med propp i lungan. Allt blir för mycket och orken tryter och därmed lusten att göra någonting annat. Stress över att jag inte KAN jobba för att vår lille inte fick plats på dagis i april när vi önskade. Dessutom är han inne i en period då han testar oss hela tiden. Fruktansvärt envis. Och att inte ge sig och dessutom hålla humöret uppe är inte alltid det lättaste mitt i allt. Då S jobbar som han gör är det ju mest jag som sätts på prov vilket är oerhört påfrestande!

Mitt i detta allt så känner jag ständig press, stress och oro över diverse saker. Jag vet att det kommer bli bättre och jag försöker se allt med positiva ögon. Men kan inte hjälpas att det är som det är just nu!

Inte för att låta som den som är den men fyfan vad jag längtar tills det att Vincent är på dagis hela dagar. Vill helst att inskolningen redan ska vara över!

Over n out!


Torsdag 28 juli!

Igår var jag iväg och storhandlade på willys! Behövdes!

Idag blir det 2 uppdrag som ska göras och skickas in. Och vid 18 tiden ska jag låsa upp lgh i enskede för den sämsta mäklaren ever! Men sista chansen för han att visa den idag för 2 nya intressenter. Sen bryter vi avtalet tror jag. 

Jag vill bli ljushårig! Tänker fan på det hela tiden haha. Varför ska det vara så svårt att bli av med det röda!? Inte blond men ljusbrun.. jag vill vill vill.. Någon som har frisörerfarenheter och vet hur jag ska börja utan att behöva bleka/avfärga typ 5ggr...?
I förrgår var vi med Vincent i Mulle Meck parken här uppe. Gud vad roligt han tyckte det var! Skitkul lekpark ju!
Har bilder på systemkameran, kommer upp senare!

Nu dusch och fix. Tjingeling!

Vill bli ljushårig igen! Är trött på mitt ...

img_5060 (MMS)

Vill bli ljushårig igen! Är trött på mitt röda hår men det är världens process som sliter GALET på håret. På bilden låg Vincent i magen och jag var typ i v25. Hade precis avfärgat håret typ 4ggr och slingat det hemma hos Bella. En bra bit på längden fick ju åka av då det blev så slitet! Ingen frisör vågar ju sig på att göra en röd kalufs ljus då det förstör håret.. What 2 do?!


Måndag


En ny vecka och snart är Juli slut. Herrejesus, vart är sommaren?! Känns inte som att Sverige har riktig sommar längre. Inget man kan räkna med iaf. Några få enstaka soldagar med riktigt sommarväder..

I lördags var vi ute och åt eritreanskt och sedan blev det ett glas vin på mvseet på birger jarlsgatan. Efter det så bar det av hemåt för att natta trollet, då hade klockan redan hunnit bli 22.30. Men på vägen till pendeln så bad lillskrutt om mat så det blev en sväng förbi max för en hamburgare till honom. Vi missade den pendeln vi skulle ta och var inte hemma förens vid 23.30 tror jag. 

Idag är det tvättdag. Håller just nu på i tvättis och väntar på att dem första maskinerna ska bli klara!

Imorgon ska vi träffa Britta eftersom hon åker till Bulgarien natten till torsdag. Men innan det vid 16 ska jag åka till lägenheten i Enskede för att hämta dammsugaren och skurhinken som jag tog dit dagen innan visningen. Den här lägenheten skriker efter dammsugaren nu. På vägen tillbaka så blir det ett stopp hos mamma för att slinga hennes hår.

På fredag och i helgen är älskling ledig så jag hoppas på bra väder och att vi kan spendera lite quality time, han, vincent och jag!

Väntar dessutom fortfarande på en ny bugaboo bee+. Pratade med kundtjänst nyss och dem har inte börjat handlägga mitt ärende trots att dem fick vagnen i torsdags. Hon jag pratade med innan jag skickade tillbaka den sa 1v, max 1½ vilket betyder att senast på fredag borde jag få en ny. Hoppas hoppas!

Vår teutonia cosmo står fortfarande här hemma och väntar på ny ägare. Fast på ett sätt är jag lite kluven med att sälja den.. vet inte varför. Men just nu (med bugaboon bee inräknad) så har vi 3 vagnar Och det behöver vi inte!

Någon som behöver en cosmo?? :)Bugaboo skit beeIdag åker Bugaboo bee + tillbaka. 
Ranglig, skev och svårstyrd. Var inne på Bonti på karlavägen igår och provkörde en likadan då jag misstänkt att det varit något fel på den vagnen vi beställde.
Så j*vla lättkörd i jämförelse. Det är såå den ska vara insåg jag. Så kommer jag att älska den. Nu hatar jag den haha.
Framhjulen på våran vagn ställer sig på tvären hela tiden och den går inte att manövrera med en hand vilket man ska kunna göra. Har fått världens muskler i underarmen tack vare den. Man köper ju inte en vagn som kostar 6 papp som man bara svär över hela tiden.
Nä idag reklamerar jag den och väntar på en ny! Förhoppnigsvis kommer den inom en vecka. Får köra sulkyn vi köpte i bangkok sålänge för teutonia cosmo känns som rena pansarvagnen nu. Haha


I övrigt så har vi haft visning (äntligen!) på den andra lägenheten i Enskede. Nu håller vi tummarna så att vi blir miljonärer! :)


:)

img_6588 (MMS)

:)


Vincent hittade Nemo!

img_9107 (MMS)

Vincent hittade Nemo!


Vi är på gröna Lund med farmor, faster Bin...

img_4980 (MMS)

Vi är på gröna Lund med farmor, faster Bine och farbror johan!!


6 juli 2011

Har väl inte så jättemycket att skriva!

Nu rullar plugget igång igen. Måste fixa böcker till min kurs som börjar idag. 
Ska väl till solna och se vad jag kan få tag i. Nu jävlar!

Sommaren är igång och jag vill bara få livet att rulla på igen. Vill ha Vincent på förskola NUUU vilket jag redan tjatat om länge men det skulle verkligen underlätta!

En PW till solna c och tillbaka. 4km dit och 4km hem. Perfekt!

Förskola


Idag kom moster Carro hit och gräddade våfflor vid 12 snåret. Bästa lunchen tyckte Vinne pinne! Tack moster!
En stund efter det mumsade vi fruktsallad som Bine var här och gjorde igår. 
Min käre man åkte iväg vid 12:30 med min far och skulle fixa lite i lägenheten som det är visning i den 11e och 12e.

Idag trillade det ner ett brev från en förskola här i området. Perfekt! Mailade dem för inte så länge sedan.
Det är en privat förskola som öppnar i oktober (håller på att byggas nu). Dem har flera förskolor i andra områden och dem verkar bra. Skulle gärna när tillfälle ges att gå dit och titta förstås.

Vincent har fått en plats fr.o.m. den 24 oktober. Tråkigt att han tvingas byta förskola så snabbt dock men det underlättar ju för oss med lämning och hämtning. Den 15e augusti börjar han ju på den förskolan han först fick plats på. I huvudsta. Men det är en resväg och restid på 30 min enkel väg med buss och bussbyte trots att det är i solna och ändå ganska så nära. Tråkigt att man inte har bil i såna här lägen. Den förskolan ligger ju trots allt ett hus ifrån mamma och pappa och syster och bror. Alla i samma hus, portarna brevid varandra. Synd att det är så långt för oss bara.


Eftersom vi inte fått något byte på vår lägenhet än så blir det nog bäst så tills vidare. Tror jag :)


Saknad!Ligger i sängen och fäller en tår! Fan vad jag saknar dig bebis!!!

Jag läste igenom mina blogginlägg om det som hänt, det jag skrev dagen efter du försvann från oss och alla inlägg därefter. Jag trodde jag skulle klara av att läsa dem nu. För 1v sedan försökte jag men bröt ihop så fort jag såg texten. Men det gick inte nu heller. Mina läppar började darra och tårarna rulla längst kinderna.

jag ligger brevid den finaste prins på denna jord som jag ville ha i våran säng inatt. Nu ska jag krama honom hårt och försöka sova jag med!

Sorg

Nu när 2 veckor har gått så kan jag i alla fall berätta vad som har hänt utan att bryta ihop. Det är självklart fortfarande svårt att prata om det men jag kan hålla tårarna tillbaka. 

Igår ringde min barnmorska som även hon fått beskedet efter att jag gjorde rutin ultraljudet. Jag hade en tid inbokad till henne bara 1 vecka efter ultraljudet som jag självfallet aldrig dök upp på.
Hon sa själv att hon velat ge det lite tid och inte ringa för tidigt inpå det som hände. Det uppskattar jag.
Hade jag bara tillåtit mig själv att gråta så hade jag gråtit under samtalet just för att det fortfarande känns så svårt men nu kan jag i alla fall kontrollera mig och hålla tårarna tillbaka. Trots att det känns hur jobbigt som helst så vet jag att det bara blir jobbigare om jag bryter ihop. 

Jag uppskattar självklart att mina nära bryr sig och gång på gång säger att dem finns där om jag vill prata. Jag berättar gärna vad som hände mer ingående men annars så finns det mesta skrivet här på bloggen. Inte i detalj självklart men i stora drag så tycker jag nog att jag har berättat det ganska så bra.

Det som skulle kännas jobbigare är om bekanta börjar ställa frågor, för dem har jag inte alls någon lust att berätta mer ingående utan hänvisar i så fall till det jag skrivit på bloggen. För det skulle bara kännas som ren nyfikenhet och inte för att dem bryr sig. 

Det är redan jobbigt nog som det är och jag hoppas folk jag stöter på inser det och att det är ett väldigt känsligt ämne!

Nu känner jag att kan möta och träffa folk och jag kan ta ett beklagande vilket jag absolut inte skulle kunna ta face to face för 1 vecka sedan. 

<3

Kalas & dagens planer

Imorn vankas det kalas för en gammal klasskompis dotter som blir 1 år!!

Idag måste jag ordna present. Gud så svårt det ska vara att komma på något passande :)

Nu måste jag nog hoppa in duschen och sätta fart. 

Hoppas att regnet håller sig borta, har planer på pampas marina med Britta i eftermiddag!

RSS 2.0