queen of the queens?Tråkigt att detta blir ett bittert inlägg nu när jag inte bloggat på ett tag! Men kännde att jag behövde få skriva av mig lite.

Igår blev lillen sjukis, det började rinna som en vattenkran ur näsan på han samt lite små hostig. Idag dock har han inte alls hostat men snoret det rinner.

Jag hade tid kl 12:00 hos Ester för att fylla på mina fransar. Jag åker vid 10 mot mamma och pappa för att lämna lillen där enbart för att S ska iväg och jobba och jag hade planer efter fransförlängningen och hade inte hunnit hem innan han hade vart tvungen att gå till jobbet.
Men ursäkta nu. Det började med att Ester messade och ville boka om mig till 12:30 ist. Fine för mig! Sen när jag väl är på väg och ska gå på tåget i centralen så ringer hon och har upptäckt att hon inte har fransgrejerna hemma utan hos hennes kille och hon skulle inte hinna för då måste kunderna efter bokas om eller bli framflyttade. Suck! Men men. Inte nog med det! Vad är det med folk? Hade planer efter fransförlängningen också ju men nu sket sig det också! Dubbelsuck! Förstår inte folk att man med barn planerar hela sin dag? Hela dagen sket sig! Jag hade inte ens behövt lämna V hos mamma och pappa utan han hade kunnat få va hemma med älskling ist då ju. Hela denna jävla dag med åk fram och tillbaka är bortkastad!

Fick tid hos Ester imorn kl 14 men vad gör jag med Vincent då? Nån finns det nog som kan ställa upp men detta jävla flaxande hit och dit!!!

Ska man avboka kan man väl göra det i tid?! Livets regler är så mycket mer än just sina egna villkor.

med det sagt så loggar jag ut från all teknik idag för nu är jag tillbaka och ska hämta lillen! Pallar inte!
Kanske lite väl bitter men vafan, kom igen. Jag har min orsak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0