Pattaya och bilder från Koh samui

Pattaya 23:15


Dagarna här i Pattaya flyger fram. Vi solar vid poolen och går ut och äter. Vi har 5 nätter kvar här och 4 nätter i Bangkok. Shit, vi ska hem snart!! Vill men ändå inte!!
Nej jag vill inte..


Vi bodde 2 nätter i en Junior suite på ett hotell ganska centralt. Tills vi hittade ett kap på ett annat hotell. Så nu har vi en 3a på ca 80kvm, family suite.

Vincent har fått 2 tänder under tiden vi vart här i thailand och jag tror 1 till är på väg. Nu har han 3 uppe och 4 nere. Tror den 4e på ovanraden är på g. Blev rekomenderad Bonjela av en australienska, bedovar lite på tandkottet. Används i Australien på bebisar från 4 månader och även i England.. Vågar man använda den tro??

Hoppas Vincent tillåter att mamma är barnvakt någon kväll så jag och S kan gå ut for forsta gången på jag vet inte hur länge. Lilla kinkråtta som han är ibland. Mamma och pappa ska det vara på kvällen tycker han. Han vill ju bara ha tutte när han ska sova den lille.
När vi kommer hem till sverige är det andra bullar som gäller, det kommer bli en känslomässig bergochdalbana att sluta amma, men det kommer bli superbra. Jag har fortsatt att amma under resan just pga risken for forlorad aptit samt magsjuka men (pepparpappar) så har Vincent klarar sig galant och äter som en häst!

Vi var på 2 olika cabaret shower på koh samui. Den dorsta bättre än den andra. Men kul att se! Tyckte Vincent med!


på koh samui

 
Det får vara bra for idag.. Ska nog hoppa i säng snart. Mamma och S sitter och kedjeroker och babblar skit på ballen.


Kommentarer
Postat av: ems

gud man vill bara bita i hans kinder, han är så himla fin!

2010-10-04 @ 21:01:06
URL: http://emstheone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0