Vi kanske tar oss till enskedefältet en st...

img_1767 (MMS)

Vi kanske tar oss till enskedefältet en stund snart när vi smält maten.   Bine sov här inatt och gissa om jag var utvilad imorse när jag vaknade 12:30 utan Vincent i sovrummet. Vi somnade vid 2 inatt och jag vaknade när S kom hem vid 5:30 imorse. Så en sovmorgon var underbart! Vincent och Bine satt i soffan och myste! Lyx!


Vincent har brödkorgen på huvudet :) knasb...

img_1751 (MMS)

Vincent har brödkorgen på huvudet :) knasbollen min! Vi sitter vid matbordet och har nyss ätit klart. Apelsin/lime kyckling med ris och ett glas vitt. Mums! Proppmätt nu.


För 6 månader sedan

Exakt för 6 månader sedan hade mina värkar kommit igång ordentligt och jag Stig hängandes över skötbordet i väntan på taxi.

En tand!

Vincents första tand har spruckit igenom i nedre käken :) wihuu!

Vi blev hemma idag ändå. S var för trött. Men det blir mysigt det med! :) (Sorry för inlägget nedan Bella, var inte meningen att lura dig) :)

Igårkväll var det fotboll med pappa. Vince...

img_1725 (MMS)

Igårkväll var det fotboll med pappa. Vincent zappade i halvlek. Ingen annan fick ha fjärren.. :) skruttunge! <3


Torsdag

Idag funderar vi på att åka hem till Bella och umgås, spela och äta :)

Jag vägde valpisarna idag som ligger på mellan 460g-670g. 3 dygn är dem nu dem små råttorna. Supersöta är dem.

S pluggar till körkort och jag hoppas vi har ett snart :) Det är ju faktiskt fritt fram för mig att börja med körkortet jag med..


20100428

Vi började dagen med besök hos min nya duktiga frisör på söder. Ska fortsätta gå hos han :)
Körde nästan samma färg jag hade, lite livligare nu. Hade ju inte färgat håret på 6 månader, så färgen var urtvättad och jag hade en liten utväxt :)
Nu jävlar ska jag toppa mig regelbundet så jag får lååångt hår igen :)


Vi tog en runda på söder efter sedan hemåt igen. Köpte en ny köksvåg (måste hålla koll på valpisarnas vikt)

Fina Ems (http://emstheone.blogg.se kan inte länka namnet via mobilen) var här igår och hon har skrivit om gårdagen och tagit bilder på valparna och lagt upp, in och kika!

Tjockis :)

img_1679 (MMS)

Tjockis :)


Choklad-pralin :)

img_1696 (MMS)

Choklad-pralin :)


Vaken igen!

Gud vilken skön sömn. Somnade så skönt av narkosen och vaknade upp bra. Ligger här på avdelningen nu med lite molande värk och lite groggy. Känns som mensvärk tror jag (så längesedan jag hade mens, 1år 3månader sedan)

ska förbi Solna kyrka på vägen och visa Samuel att det faktisktvär en FIN kyrka. (Han vill helst ha en kyrka närmare Enskede med tanke på att dopmottagningen ska vara i lokalen hemma)

Det blir nog en snabbis förbi Solna eller kanske ett stopp i skanstull Ringen för köp av ny mascara bl.a.

I'm aliiiiiive! :)

Som ni märkt så la jag bloggen åt sidan ett tag. Det var så mycket hemma med renovering och allmänn röra :) Kändes inte kul att blogga helt enkelt.
Mycket nytt som hänt, det senaste är 8 valpar som föddes igår morse, ganska exakt 1 dygn gamla nu. 4 tikar & 4 hanar.
Nu ligger jag på KS och väntar på narkosläkaren. Skrev ju för längesedan om en upptäckt cellförändring. Den fanns kvar vid återbesöket ett tag efter förlossningen. Nu dags att operera bort det. Får se hur jag mår efteruppvaket men ska kunna gå hem vid lunch. Hörs senare. Nu är jag igång med bloggen igen :)

Känns bra!

Vaccination

Igår fick Vincent sin 5månaders vaccination. Vid 3 inatt fick han feber och var gnällig. Han fick en halv dos Alvedon och somnade sedan om i min famn ett bra tag senare.

Han väger nu 7995g och är 73cm lång!

Idag ska vi träffa Isa. Vi hörs senare!

Sanningen!

Jag är förjääävligt trött på denna ombyggnadsröra!!
Jag är förjäääävligt trött på att vakna upp varenda jävla natt!! (inte pga Vincent)
Jag är förjääävligt trött på att andra tror dem veta vad som är rätt för Vincent!!
Jag är förjäääävligt trött på barn som inte lyssnar på vad man säger!!


Om någon känner Vincent och hans signaler så är det för fan JAG!!!!

Vincents framsteg

Har ju varit superdålig på att skriva om Vincents framsteg. Det är SÅÅ mycket som skett den senaste månaden både vad gäller mat och hans utveckling. Får återkomma till det senare, nu måste jag röja lite medans lillen sover. Puss

Långsamt framåt

Ja renoveringen tar tid. Men det visste jag. Vi har inte bygg gubbar här 8h om dagen varje dag. Då skulle detta varit klart för längesedan. Men köket liknar ett kök nu och alla skåp osv är på plats. Lite passbitar som fattas bara. Ugnen, micron, diskmaskinen och induktionshällen fungerar också som dem ska. Säger bara WOW! Induktionshällen kokar upp vatten snabbare än en vattenkokare, 30sekunder tar det, på riktigt!! Ni ska få se bilder sen. Det är ganska vitt i köket, högblankt vitt. Från golv till tak (nästan). Högblankt golv, luckor, och bänkskiva.

NEEEJ! Det...

0-69185747238566fa29a06f4478c68261.png

NEEEJ! Det snöar, det är inte sant!!!!


Påskbad

Vi är nyss uppkomna ur ett härligt aromoljebad. :)
Lillen var überhungrig efter badet trots att det bara gått 1h30minsedan han åt. Men vi badade nog i 20-25min och oj så han skuttade, plaskade och for runt trots att jag höll honom :) Han älskar att bada och jag kan hälla vatten över hans huvud helt obemärkt och han plaskar ju ner oss båda i ansikte och hår. Jag NJÖT av badet! Lycka för mig är att se mina nära och kära lyckliga! Så är det bara!

Fick mig...

279ab13f91c7f2be3e7e0c4781afda80.png

Fick mig en liten nostalgitripp när jag fick just detta ägg! Jag och hela syskonskaran fick nämligen just såna här påskägg varje påsk med olika färger på fjädrarna så vi kunde skilja dem åt :) Andra kanske är vana vid dem vanliga tecknade påskäggen men dessa känns mer ovanliga..?! Vi fick alltid leta efter våra egna ägg och ibland hittade man ett ägg med fel färg på fjädern :) Det var alltid pappa som fixade med sånt i vår familj... GLAD PÅSK ALLIHOPA!!


Uppdatering från oss.

I tisdags var vi ju på mammagrupp och denna gång glömde jag inte att väga och mäta han. Han väger nu 7875g och är hela 72,5cm lång! Igår blev plutten dessutom 5(!) månader!!

Nu är vi på väg till Farsta en sväng för att påskhandla och byta en tröja :)

Bygget fortsätter hemma, men stog stilla igår. Igår var det inge kul att vara hemma när allt stog stilla i en enda röra. Som att klockan hade stannat..

Hörs sen mina vänner!

RSS 2.0