Vilken seg dag.

Dagen började ju med ett besök på bvc. Vi gick upp vid 10.15. Vincent var sååå trött att jag fick tvångsväcka han. Han hade fått amma mellan 9.30-10 och hunnit somna därefter. På vägen hem från bvc så gick jag förbi ica för att se om dem möjligtvis hade lacknafta, men ikket. Jag som tog omväg hem i ovädret och trodde stundvis att jag inte skulle komma hem haha. Kom ju inte fram på vissa vägar. Får ta mig till macken här borta imorn kanske för att fixa lacknafta och tösalt. Någon färgaffär finns inte i närheten här tyvärr.

Väl hemma fick jag börja med att skotta på uteplatsen. S som jobbade sent igår vaknade av det då vårt sovrumsfönster vätter ut mot uteplatsen. Han öppnade ytterdörren och undrade vad jag höll på med, haha, skottar så man kommer fram med vagnen var mitt svar. Han tyckte man kunde lyfta vagnen ist alternativt hälla varmvatten på backen så det smälte bort. Jo tjena, isbana utanför dörren, nej tack. Ungkarln i han finns kvar.. suck. haha. Dem lättaste vägar är inte alltid dem bästa.

När älskling hade gått till jobbet var kl 15.30. Jag satt då med min havregrynsgröt, min frukost. Eftersom jag bara fått sova 5h med avbrott dessutom så var jag vääldigt trött. Efter mitt tidigare inlägg strax efter 17 nångång så stängde jag locket på datan och släckte lampan. Vi båda sov gott fram till 22 med några uppvaknanden för mat. LOVELY! Hoppas vi kan somna igen snart och kicka igång dagen tidigt imorn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0