Skulle ut, trodde jag.. haha

Bella var här och tänkte jag skulle följa med henne till tunnelbanan för en timme sedan. Haha. Klädde på oss ytterkläder och ner med Vincent i dunpåsen i vagnen. Bella öppnade ytterdörren som för övrigt var väldigt trög att öppna, det yrade in massa snö. Inte så konstigt, den plogade bort snön framför dörren samtidigt som hon öppnade den. Vi var insnöade haha. Spåren man ser på bilden ovan är efter både bella och mig plus vagnen som vi fick lyfta ut. Normalt sett är det ett ganska ordentligt kliv på minst 1-1½dm. Bilden är knäppt bara minuter efter att jag gick ut (för jag fick ju vända ganska snabbt igen) och redan har spåren nästan snöat igen.

Shit vad det snöat!! Måste skotta uteplatsen! Kom ju knappt fram med vagnen i dessa snödrivor och hunden försvann ju nästan halvvägs ner i snön haha.
Dessutom som yrade snön runt i luften och jag ville inte att det skulle blåsa in i vagnen. Nä, bättre att stanna inne. :)

Gick inte så bra med blixt, men man ser ju hur mycket det snöar iaf
Nästan samma foto utan blixt, återigen så ser man mina spår som nästan helt snöat in och då ska ni veta att det blev djupa spår! Upp till vaderna ungefär.

Det blir till att skotta imorn om vi överhuvudtaget ska komma ut. BVC kl 11.30 kom jag just på. haha.


Vincent som för övrigt var ganska pigg fick lägga sig i sin spjälis när vi kom in och titta på snurrande mumintroll. Nu är han tillbaka hos mig och ammar lite. Hoppas att han vill sooooova snart. För det vill jag, bara en liiiten stund iaf :) Han ska strax få på sig pyjamas.
Kommentarer
Postat av: C

Hej,Vad heter/kallas det han ligger på? Som gör de mer ombonat och så de inte rullar runt i hela sängen?

Tack på förhand!

2009-12-17 @ 20:50:38
Postat av: Mickan

Hej C!Baby-nest tror jag dem kallas. Finns nog att få tag på i vilken babybutik som helst.

/Mikaela

2009-12-17 @ 22:35:53
URL: http://growinglife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0