Jag ser det snöa, jag ser det snöa...

Här snöar det på riktigt nu, hustaken är alldeles vita. Men jag undrar hur länge det får ligga...?

(Började detta inlägg tidigare idag, nu är det inte så vitt längre)

 

 

Idag vaknade jag vid 11. Dessförinnan vid 9. Båda gångerna av lillen som ville ha mat. Jag gick nämligen och la mig kl 6 imorse.. fråga mig inte varför.. Kunde helt enkelt inte sova. När jag skulle gå och lägga mig hade lillen sovit i 3h 30min ungefär.. :O rekord. Men jag antar att han var utmattad efter allt skrik på kvällen. Jag var tvungen att flytta honom då han låg mitt i sängen. Jag passade på att fylla på hans kista då. Undrar hur länge han hade sovit om jag inte väckt han för mat...?

 

2.30 somnade han som sagt. Innan dess hade jag gjort allt. Vaggat omkring, vaggat i famnen, nynnat, ammat, bytt blöja. Jag får ju tyst på han emellanåt, men man måste sysselsätta honom heela tiden. Gör man inte det ena måste man göra det andra. Jag gungade honom i hans babysitter, han tröttnar efter ett tag. Måste hitta på något nytt.. Vaggandes över axeln, fungerar också bara en liten stund. Funderade på om han kanske har växtvärk.. Han äter mer och oftare nuförtiden och dessutom så växer han ju i rekordfart, min lilla bebis :) Tappade upp ett varmt bad till han. Där guppade han nöjt, tills jag tog upp honom haha. Efter badet somnade han äntligen vid tutten efter 1½h ammande, med sovpauser och snuttande. Ja då fick jag försiktigt lirka mig ur sängen. Han somnade nämligen 2ggr innan då jag ammade honom men vaknar alltid 5min efter det att jag lämnat sängen.. Som att han känner av att jag försvinner..


Dagen i övrigt han jag suttit vid datan och knåpat ihop en väggkalender med vincent i såklart för kommande år. Julkort i sista sekund (huvudsak dem når mottagaren innan jul, vilket dem kommer göra). Jag ska även göra en fotobok, eller flera men tänkte börja med förlossningen. Blir nog även en fotobok med Vincent 0-2 månader. Vincents 2009 helt enkelt :) Tänkte försöka göra en bok för varje år, vore skoj iaf. Ska försöka hålla det :) Utöver det så har jag ju massvis med bilder på skrutt som ska framkallas och sättas i vanliga album.


Vincent har vart vaken ganska mycket idag. Vi tog en nap mitt på dagen och vaknade vid 14.30. Han somnade på promenaden jag nyss kom in ifrån med hunden. Får se hur länge han sover för jag vet att han har vart väldigt trött.

 

Man gör vad man måste.. sufletten och lekbåden åkte av och babymobilen spänndes på..


 

Min buskille efter amning

 


(Alla bilder från idag)

 


Idag vid 21.15 kom både brandbil och polis hit till granngården. Jag såg hur blåljusen blinkade in genom köksfönstret. Glöm för guds skull inte att släcka ljusen!!!!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0